С натрупания си търговски и логистичен опит, се старая да бъда полезен на всички наши клиенти. Създадохме "Комс Трейдинг" ООД именно с това намерение - да бъдем във Ваша услуга, като Ви предложим нужните стоки при максимално добри условия. За нас е удоволствие да отговорим на желанията на всеки наш партньор, корпоративен или частен. Следвайки тази цел, залагаме като концепция на нашето развитие, постоянното разширяване на предлагания асортимент, разнообразни оферти и услуги.
Дългогодишната ми работа в партньорство с голям брой производствени и търговски фирми, държавни администрации и институции в сферата на привличане на европейски средства и чуждестранни инвестиции, ми е помогнала да развия задълбочени умения за определяне на целите на нашите клиенти и начините за тяхното постигане. По отношение на производствените дейности на „Комс Трейдинг” ООД, основната ни визия е насочена към постигаме на максимално качество, изгодни цени, професионално и коректно обслужване.
„Комс Трейдинг” ООД е специализирано дружество, в което работят консултанти и експерти в областта на търговското и митническо посредничество, бизнес консултиране и стратегическо планиране. Ние доставяме за Вас разнообразни видове стоки, от битова техника до строителни материали, професионално ресторантьорско оборудване и моторни превозни средства. Извършваме директни доставки предимно на едро, но някои от офертите ни са подходящи и за часни клиенти, на дребно. Екипът се състои от опитни и високо квалифицирани професионалисти в различни области, познаващи в детайли трудностите, пред които е изправена всяка българска фирма или предприемач работещ в сектор „Търговия” и развиващ бизнес в Република България. В настоящата международна икономическа ситуация всяко бизнес начинание изисква наличието на обективна, ясна и подробна информация за целия път от контакта с производителя до получаване на стоката, спазвайки всички правила и законови изисквания. По този начин ще имате възможност да вземете правилните решения и да прецените степента на риск за своите инвестиции. Това е нашата работа!