"Комс Трейдинг" ООД е директен вносител на употребявани скутери Piaggio Liberty 125cc, 4 тактови, 10 к.с. Поддържаме постоянни наличности в базата ни, намираща се в гр.Шумен, където можете да ни посетите всеки работен ден и да направите вашата покупка на едро или дребно. Скутерите са произведени 2005 - 2006г. Разполагаме със серия delivery - изключително подходящи за извършване доставки на различни артикули, като храни, багаж, инструменти, рекламни материали и много други. Имат документи за регистрация. При проявен интерес, молим да се свържете с нас чрез е-mail, viber, чрез формата за въпроси и заявки (бутонът е в дъното на страницата) или на телефон 0895742494 и 0898674512.
Уважаеми клиенти, за Ваше улеснение, чрез индикатора по-долу, можете да следите текущата наличност на предлаганите скутери (зелено - налични/червено -изчерпани). При предстоящи нови доставки, ще Ви информираме своевременно. Благодарим за интереса и доверието!
Възползвайте се от лятната промоционална оферта за скутери Piaggio Liberty 125cc. на цена от 550лв. за серия Delivery! С оригинални документи за регистрация! Разполагаме с 56бр. употребявани скутери Piaggio Liberty. 125 кубика 4 тактови 10 к.с. Продават се на едро и дребно. Могат да се ползват с куфарите и предния багажник или да ги смъкнете по желание, както предпочитате. Инспектирани от сервиз на Пиаджо в Италия, след изваждане от употреба. Ползвани са от италианските пощи, Свържете се с нас на посочените телефони, вайбър,, е-mail или чрез натискане на бутона в дъното на страницата "Заявки и въпроси".
Къде можете да ни откриете?

Кликнете за да увеличите картата

Със своите компактни размери и елегантен изглед Piaggio Liberty е скутерът на високи колела, който се отличава с умерен и изискан дизайн, в състояние да обедини много широка публика. Изгледът на Piaggio Liberty е подчертан от разнообразни детайли, които показват старанието при създаването му, като например боядисаната голямата задна дръжка, оборудвана със скара за пакети, за да може да се монтира кутията за багаж, подвижните степенки за по-голям комфорт при настаняване на пътника, хромираните вложки, който подчертават елегантните довършителни детайли. Благодарение на плоската степенка, на ниската седалка и на пространството под седалката, в което може да се постави каска demi-jet, той е и най-практичният и функционален скутер в градския трафик. А сега, "Комс Трейдинг" ООД има удоволствието да Ви го предложи на гарантирано НАЙ-НИСКАТА цена в България! Ние можем да осигурим постоянни доставки, както за частни клиенти, така и за Вашият бизнес. Качеството и надежността не са били никога толкова достъпни! Свържете се с нас, за допълнителни детайли.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ PIAGGIO LIBERTY 125
Двигател 1-цилиндров Piaggio LEM. 4-тактов. 3-клапанов
Работен обем 125 куб.см.
Диаметър и ход на буталото 52 мм х 58.6 мм
Мощност 7.6 кВ -10.3 к.с.- при 7500 об./мин.
Максимален въртящ момент 10.4 Нм а 6000 об./мин.
Горивна система Впръскване
Охлаждане Принудително въздушно
Смазване Мокър картер
Стартер Електрически, на свободен ход
Предавателна кутия Автоматичен вариатор CVT с управление на въртяшия момент
Съединител Автоматичен центробежен, cvx
Рама Конструкция тип единична люлка от високоустойчиви стоманени тръби
Предно окачване Телескопична хидравлична вилка
Задно окачване Двоен хидравличен амортисьор с възможност за предварително регулиране на натоварването в 4 позиции
Предна спирачка Диск 0 240 мм с хидравлично управление
Задна спирачка Барабан 0 140 мм
Предна гума Безкамерна 80/90- 15"
Задна гума Безкамерна 100/80- 14"
Дължина / Широчина / 1920 мм / 700 мм / 1345 мм
Височина на седалката 790 мм
Капацитет на резервоара за гориво 6.5 литра
Екологична норма EURO 3