* Директни доставки на стоки от България, Европейски съюз и Турция;

* Определяне и конкретно изясняване на продуктите и услугите, които имате нужда да ползвате във връзка с внос на стоки в Република България;

*Предоставяне на систематизирана и ясна информация относно текущи и бъдещи възможности и оферти на производители на продуктите, които представляват интерес за вас.

*База данни с предложения за конкретни продукти от доказани производители, с които наши клиенти са работили и са дали положителни отзиви.

*Сключване на договор директно с производителя съгласно изискванията на международното търговско право. Това е изключително важен етап от процеса на преговори. В договора трябва да се уточнят всички детайли от поръчката и да се включи подробна техническа спецификация на продуктите: цвят, размер, материал, лого, опаковка, срок на доставка и други. При различните продукти изискванията са различни. Всеки един детайл е много важен и трябва да се обсъди обстойно и да се опише подробно в договора. Договора се изготвя в две езикови версии: на български език и съответно на езика на държавата-вносител.

*Стоков контрол. Преди да платите депозит ще бъдете информирани за точните изисквания за внос в България на поръчаните от вас стоки. Много често се изискват различни сертификати при внос на някой продукти. При различните стоки има специфични изисквания.

*Контрол на качеството по време на производството. Ние предлагаме услуги за контрол на качеството на всеки етап от поръчката. Компетентни специалисти внимателно ще проверяват всички необходими функции, така че да бъдете сигурни в получаване на качествен продукт съобразно вашите изисквания. След като извършим контрол на качеството, ние ще ви изпратим подробен писмен доклад със снимки, при необходимост и образци на продукти.

*Контрол на сроковете за доставка. Непрекъсната комуникация с производителя и точно спазване на посочения в договора срок за доставка на продуктите. Ще ви бъде предоставена възможност да следите в реално време движението на своите поръчки.

*Сключване на договор за цялостно или частично обслужване, на база конкретна оферта, която ще бъде подготвена за вас съобразно вашите потребности.

*Митническо агентиране в България. Цялостно съдействие при подаване и получаване на документи в Агенция „Митници”.

*Осигуряване на складове за стоки, които не са акцизни на Пристанище Варна.

*Осигуряване на транспорт в рамките на Република България до крайна точка определена от вас.

*Юридически и финансови консултации. Подготвяне на документация за откриване на фирми съгласно търговското законодателство на Република България и внасяне на необходимия пакет документи в съответните териториални подразделения на Агенция по вписванията.

Предлагаме компетентни отговори на Вашите въпроси и гъвкави решения на Вашите проблеми.